عنوان : دیداربا همسر و مادران شهیدان به مناسبت هفته ی گرامیداشت مقام زن و مادر
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، 21 اسفند ماه  1395مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی به همراه جانشین فرمانده سپاه ناحیه مقاومت لالی ، مدیرداخلی بیمارستان و جمعی از پرسنل شبکه بهداشت و درمان لالی  با مادر شهید نادعلی مهرفر و مادر شهید حسین تاجپور و همسر شهید نادر جمال پور دیدار کردند.

سعیدی در این دیدار تکریم و احترام به خانواده شهدا را وظیفه ی همه مسئولان دانست و افزود : خانواده ی شهدا و ایثارگران قشری ارزشمند برای مردم ،نظام و انقلاب اسلامی هستند که خدمت به آنان برای همه مسئولین افتخاری بزرگ و الهی است .

وی ضمن تبریک میلاد حضرت صدیقه کبری(س) و تبریک روز مادر و زن به همسر و مادران این شهدای گرانقدر اظهار کرد: مسئولان با سرکشی از خانواده های شهدا از آنان درس ایستادگی، مقاومت و از خودگذشتگی یاد میگیرند .

در این دیدار با اهدا لوح سپاس از همسر و مادران  شهدا تقدیر بعمل آمد.