عنوان : مهندس سعیدی : برنامه های آموزش سلامت در مدارس این فرصت را در اختیار دانش آموزان قرار می دهد تا دانش ، اطلاعات و مهارتهایی را كسب كنند كه در طول زندگی آنها را به سوی سلامت هدایت كرده و از رفتارهای پرخطر باز می دارد
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۴

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، کارگاه آموزشی راهنمای جامع آموزش سلامت در مدارس ویژه مدیران و معلمان سفیر با اجرای فرآیند خودمراقبتی براساس محتوای آموزشی کتاب راهنمای جامع آموزش سلامت در مدارس با حضور مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی، کارشناسان واحدهای ستادی مرکز بهداشت ،مدیران و معلمان آموزش و پرورش و پرورش شهرستان در سالن اجتماعات مرکز بهداشت لالی برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه آموزشی مهندس صادق سعیدی گفت : در سالهای اخیر چیزی که بطور جدی درباره محیط مدرسه مورد توجه قرار گرفته بهداشت محیط آن است چرا که بهداشت مدرسه در گرو بهداشت دانش آموزان و سلامت دانش آموزان در گرو سلامت مدرسه است بدین معنی که اگر مدرسه شرایط بهداشتی مناسبی داشته باشد دانش آموزان سالمی در آنجا پرورش خواهند یافت، و بعد از نهاد خانواده، مدرسه دومین نهادی است که کودک برای آموزش به آن قدم می گذارد و نقش معلم و دبیران در پرورش و ارتقای سطح علمی و اجتماعی کودکان بر هیچ کس پوشیده نیست. در واقع در کنار آموزش علمی کودکان، بهداشت جسم و روح هر کودک امری ضروری است که باید مورد توجه مسئولین و اولیاء تربیتی قرار بگیرد. در عین حال والدین هم وظیفه دارند که کودکان خود را با مسائل بهداشتی آشنا سازند و از آنها بخواهند که حتما مسائل بهداشتی را رعایت کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان در ادامه تصریح نمود :کودکان و نوجوانان بخش بزرگی از جمعیت پویا و آینده ساز کشور ما را تشکیل می دهند و مراقبت بهداشتی از آنان در هر زمان و هر مکان ضروری و واجب است چرا که آینده مملکت دست این نوجوانان است و توجه به بهداشت و سلامتی آنان نقش مهمی در ارتقای سطح بهداشت جامعه خواهد داشت.

سعیدی افزود : برنامه های آموزش سلامت می تواند کمک موثری در پیشگیری از بیماریها و ارتقای سطح سلامت جامعه باشد. برنامه های آموزش سلامت در مدارس این فرصت را در اختیار دانش آموزان قرار می دهد تا دانش، اطلاعات و مهارت هایی را کسب کنند که در طول زندگی آنها را به سوی سلامت هدایت کرده و از رفتارهای پر خطر باز می دارد.

در ادامه این کارگاه آموزشی سکینه جمالپور مسئول آموزش سلامت مرکز بهداشت لالی در جمع مدیران و معلمان هدف از برگزاری این دوره را آشنایی با محیط کار سالم، تشکیل شورای ارتقای سلامت، تدوین برنامه عملیاتی مشارکتی وآشنایی با محتوای آموزشی کتاب راهنمای جامع آموزش سلامت بین مدیران و معلمین در مدارس عنوان نمود و در ادامه خواستار همکاری دو جانبه آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان برای حمایت از سفیران سلامت و اجرای برنامه های خود مراقبتی معلمین و دانش آموزان در سطح مدارس شهرستان شدند.

در ادامه مژگان یکرنگی مسئول بهداشت مدارس مرکز بهداشت لالی گفت : رسالت مدارس مروج سلامت مدیریت سلامت محور در زمینه ارایه خدمت به نوجوانان و جوانان در راستای ارتقای کیفیت زندگی این گروه سنی با تاکید بر اقدامات پیشگیرانه منطبق با فرهنگ جامعه و متناسب با جنسیت مورد نظر و مشارکت همه جانبه می باشد .

مسئول بهداشت مدارس مرکز بهداشت در این کارگاه آموزشی در خصوص لزوم ارتقاء کیفی شاخصه های بهداشتی مدارس مروج سلامت و نقش مثبت مدیران و مسئولین در این خصوص توضیحات مبسوطی ارائه نمود.

در پایان این کارگاه آموزشی به مدیران و معلمین رابط مدارس مروج 5 ستاره با اهداء لوح سپاس تقدیر و تشکر بعمل آمد.