عنوان : مهندس سعیدی : والدین با مراقبت از فرزندان با رعایت اصول ایمنی از بروز هرگونه حادثه احتمالی جلوگیری كنند
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، سه شنبه 24 اسفند ماه سال جاری کارگاه آموزشی چهارشنبه سوری ایمن با حضور مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی، کارشناسان واحد بهداشت محیط و پیشگیری و مبارزه با بیماریها و روابط عمومی و جمعی از مدیران و معلمان با همکاری اورژانس 115، آتش نشانی و اداره ی آموزش و پرورش در مدرسه ابتدایی پسرانه دهخدا برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه آموزشی مهندس صادق سعیدی عنوان نمود :دانش آموزان باید یاد بگیرند که برای انجام سنت های اصیل و دیرینه نباید آرامش دیگران را به هم زده و صدمه و آسیبی به خود و دوستان خود و حتی شهروندان وارد نمایند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی ضمن هشدار به خانواده های دانش آموزان تصریح نمود : والدین گرامی با مراقبت از فرزندان عزیز با رعایت اصول ایمنی از بروز هرگونه حادثه احتمالی جلوگیری کنند.

در ادامه اعظم بزرگی مسئول مدیریت بحران و کاهش خطر در بلایا مرکز بهداشت لالی در جمع دانش آموزان تاکید نمود : از هرگونه رفتار پرخطر اعم از پرتاب فشفشه، ترقه، نارنجک و هرنوع وسایل آتش زا پرهیز نمایند و در صورت بروز هرگونه حوادث آتش سوزی با شماره 125 و همچنین مشاهده هرگونه آسیب جسمی صدمات احتمالی با شماره 115 تماس حاصل نمایند تا ان شاءالله چهارشنبه سوری ایمن و شادی را سپری نمایند.