عنوان : بازدید مدیر اجرائی معاونت درمان دانشگاه و هیات همراه از شبكه بهداشت و درمان لالی
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ،  شنبه 28 اسفند ماه 1395 آقای دکتر حق پرست مدیر اجرایی معاونت درمان دانشگاه به همراه کارشناسان معاومت درمان از شبکه بهداشت و درمان لالی بازدید کردند .

در این بازدید که مهندس صادق سعیدی مدیرشبکه بهداشت و درمان   ایشان را همراهی میکرد  با حضور در بیمارستان امید از بخش های داخلی، اطفال، دیالیز ،آزمایشگاه، رادیولوژی  ، زایشگاه ، اورژانس ، دارویی و واحدهای اداری و  تاسیسات بازدید نمود و با پرستاران ، بیماران وهمراهان بيماران بستری، ديدار و گفت و گو کرده و از نزدیک  نحوه ارائه خدمات درمانی و مراقبتهای پرستاری آنان را مشاهده نمودند .

وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و اقدامات انجام شده در بیمارستان امید در پاسخ به کمبود و کاستی های مطرح شده توسط مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی،  قول پیگیری و مساعدت دادند .