عنوان : پیام تبریك مدیر شبكه بهداشت و درمان لالی بمناسبت فرارسیدن سال جدید
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۹

مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی با ارسال پیامی فرا رسیدن بهار طبیعت و نوروز را به همکاران تبریک گفت .

بسم الله الرحمن الرحیم

یا مُقَلِّبَ القُلوبِ وَالاَبصار / یا مُدَبِّرَاللَّیلِ وَ النَّهار / یا مّحَوِّلَ الحَولِ وَالاَحوال / حَوِّل حالِنا اِلی اَحسَنِ الحال

همکاران گرامی

با سلام،

با استعانت از آفریدگار جهان و به انگیزه ی رستاخیز طبیعت ضمن تقدیر و تشکر از یکسال تلاش و کوشش خالصانه شما عزیزان پیشاپیش صمیمانه ترین تبریکات قلبی خودرا به مناسبت حلول سال نو و عید باستانی نوروز خدمت شما و خانواده محترمتان تبریک و تهنیت عرض می نمایم .

امید است با استعانت از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه الله الاعظم مهدی موعود (عج) با پیروی از رهبری های حکیمانه رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) با بهره گیری از توانمندی های شایسته خویش و در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی پیروز و سر بلند باشید .