عنوان : اجرای بازرسی مشترك بهداشت محیط، صنعت، معدن و تجارت، دامپزشكی از مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان لالی
 ۱۳۹۵/۰۱/۰۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، یکشنبه 29 اسفند ماه 95 کارشناسان واحد بهداشت محيط ، اداره صنعت، معدن و تجارت، دامپزشکی بازدید مشترکی از مراکز تهیه و توزیع مواد  غذايي با اولويت رستوران ها و قصابي ها  و نانوايي هاي شهرستان لالی داشتند.

مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لالی در گفتگو با روابط عمومی اظهار داشت : در این بازرسی ها، کارشناسان بهداشت محیط شرایط بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را مورد ارزیابی قرار داده و در صورت تخلف در همان محل توسط اداره تعزیرات حکومتی برای صنف متخلف برگ جریمه صادر گردید.

در ادامه مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی عنوان نمود : پیرو این بازرسی ها 3 واحد صنفی متخلف بعلت نواقص  بهداشتی توسط واحد بهداشت محیط  اخطاريه گرفتند .

مهندس سعيدي  تصریح نمود : در اين بازرسي هاي  دماي غذا قبل از سرو ، مقدار شوري  و قليايت خمير نان ، دماي يخچال ها   و فريزر ها و همچنين ميزان الودگي سطوح   با دستگاهاي  خريداري شده جديد مورد  سنجش قرار گرفته شد كه چند متصدي به علت عدم انطباق با استاندارد تعيين شده اخطار يه بهداشتي دريافت  نموده  اند كه در صورت تكرار به مراجع قضايي معرفي مي شوند  .

وی در پایان ضمن تشکر از همکاری  شبكه  دامپزشکی، صنعت، معدن و تجارت ،  و تعزيرات حكومتي خاطرنشان کرد : این بازرسی های مشترك تا پايان تعطيلات ادامه خواهد داشت.