عنوان : مهندس سعیدی : مدارس منتخب جهت اسكان مسافران نوروزی جزء اماكنی است كه بطور مداوم تحت نظارت ، كنترل و بازرسی بهداشتی بازرسان بهداشت محیط می باشند
 ۱۳۹۵/۰۱/۰۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، با آغاز تعطیلات نوروزی و ورود مهمانان و مسافران از نقاط مختلف کشور به شهرستان لالی و بمنظور حفظ سلامت و امنیت حال مسافران ، مدارس ،  پارکهای عمومی و منطقه ای از شهر که با سهولت قابل دسترسی بوده و از نظر شرایط رفاهی ، ایمنی و بهداشتی دارای شرایط بهینه باشد ، آماده پذیرایی تعداد زیادی از مسافران در ایام نوروز قرار گرفت .

در همین راستا به منظور کنترل و نظارت بر وضعیت بهداشتی محل اسکان مهمانان نوروزی دوشنبه 30 اسفندماه 95 مهندس صادق سعیدی به همراه  کارشناسان واحد بهداشت محیط از مدارس شهرستان بازدید نمودند .

مهندس صادق سعیدی در حاشیه این بازدید در گفتگو با روابط عمومی اظهار داشت : مدارس منتخب جهت اسکان مسافران نوروزی جزء اماکنی است که بطور مداوم تحت نظارت ، کنترل و بازرسی بهداشتی بازرسان بهداشت محیط می باشند تا مسافران با خیالی آسوده در این محل ها اقامت داشته باشند .

مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در پایان این بازدید ضمن آرزوی روزهای شاد و بیاد ماندنی برای مسافران نوروزی توصیه نمود : با رعایت کامل اصول بهداشت سفر خصوصا " بهداشت فردی ، شستن اصولی دستها قبل از خوردن مواد غذایی و رعایت بهداشت مواد غذایی همیشه سلامت ، تندرست و برقرار بمانید .