عنوان : حضور كاركنان شبكه بهداشت و درمان لالی در راهپیمایی روز جهانی قدس / برپایی ایستگاه سلامت و ویزیت رایگان متخصص در مصلی نماز جمعه
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، جمعه 2 تیر ماه سال جاری کارکنان شبکه بهداشت و درمان لالیهمگام با سایر مردم روزه‌دار و متعهد شهرستان با حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس بار دیگر اطاعت از ولایت فقیه را ثابت و با آرمانهای مقدس معمار کبیر انقلاب تجدید میثاق ، و همبستگی خود را با ملت فلسطین اعلام کردند .

راهپیمایی روز جهانی قدس در شهرستان لالی از ساعت 12  آغاز شد و کارکنان شبکه بهداشت و درمان همپای دیگرقشرهای مختلف مردمی از درب دفتر امام جمعه تا مسجد جامع یک گام و یک صدا از مردم مظلوم فلسطین حمایت کردند ، کارکنان شبکه بهداشت و درمان لالی پس از راهپیمایی در نماز جمعه عبادی و سیاسی حضور یافتند .

گفتنی است : بمناسبت روز جهانی قدس شبکه بهداشت و درمان لالی اقدام به بر پایی ایستگاه سلامت ویژه خواهران با حضور دکترسعیده نگهبان متخصص اعصاب و روان و کارشناسان مامایی ترویج زایمان طبیعی بیمارستان امید در مصلی نماز جمعه نمودند .

در این ایستگاه علاوه بر ویزیت رایگان پزشک متخصص و مشاوره توسط کارشناسان مامایی ترویج زایمان طبیعی ، اندازه گیری قد ، وزن و فشارخون نماز گزاران و آموزش های لازم به مراجعین در قالب تراکت آموزشی داده شد.