عنوان : كارگاه آموزشی احیاء قلبی و ریوی (cpr )ویژه پرستاران و پزشكان اورژانس در بیمارستان امید لالی برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۴

یکشنبه 4 تیرماه سال جاری کارگاه آموزشی  cprپیشرفته توسط دکتر کردونی متخصص قلب و عروق با هماهنگی واحد آموزش بیمارستان امید برای پزشکان اورژانس و پرستاران بخش های درمانی برگزار شد.

گفتنی است :در این کارگاه آموزشی در خصوص ماساژ قلبی، باز کردن راه هوایی و طریقه تنفسی دهان به دهان و همچنین معیار های تشخیص ایست قلبی - تنفسی مطالب آموزشی ارائه گردید .

در حاشیه این کارگاه آموزشی دکتر کردونی در گفتگو با روابط عمومی اظهار داشت : احیای قلبی ریوی یا سی. پی . آر شامل اقداماتی است که برای بازگرداندن اعمال حیاتی دو عضو مهم قلب و مغزدر فردی که هوشیاری خود را از دست داده، انجام و تلاش می شود تا گردش خون و تنفس به طور مصنوعی تا زمان برگشت جریان خون خودبخودی بیمار برقرار شود به طوری که اگر فرد دارای پالس بوده ولی دچار قطع تنفس شده باید با تنفس مصنوعی دهان به دهان این عملیات ادامه یابد.

در پایان متخصص قلب و عروق بیمارستان امید تاکید کرد:امروزه احیای قلبی و ریوی یک مانور حیات بخش است که به کمک آن تنفس و گردش خون فرد مصدوم حفظ می شود و چه بسا فردی که دچار ایست قلبی تنفسی شده است با انجام صحیح مانورهای احیاء قلبی تنفسی می تواند از مرگ حتمی نجات پیدا کند که این مطلب اهمیت زیاد آموزش در همین راستا را می رساند.