عنوان : دوره آموزشی آشنایی با بیماری تب كریمه كنگو در بیمارستان امید لالی برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، چهارشنبه 7 تیر ماه سال جاری کلاس آموزشی آشنایی با علایم، روشهای انتقال و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو ویژه پرستاران و کارکنان شاغل  در بیمارستان امید لالی برگزار شد

در ابتدای این جلسه دکتر نژاد سلامی متخصص داخلی بیمارستان امید اظهار داشت : ناقل بیماری تب کریمه کنگو، کنه ای به نام "هیالوما" می باشد که این بیماری در فصل های گرم سال از اواخر فروردین تا اواخر شهریور  (زمان رشد و تکثیر کنه ها ) شیوع پیدا می کند

وی تب کریمه کنگو را یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان عنوان کرد و گفت :این بیماری از راه تماس مستقیم با دام آلوده و یا خون و مایعات بدن دام آلوده و همچنین از طریق گزش کنه به انسان منتقل می شود و در حالی که علایم بیماری شباهت بسیاری با ویروس های متعدد فصلی دارد و عمدتا " با بیماریهای کم خطر اشتباه گرفته می شود که این امر انگیزه مراجعه سریع بیمار به پزشک را کاهش می دهد.

متخصص داخلی بیمارستان امید در ادامه تصریح نمود : مردم گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز عرضه که دارای مهر شبکه دامپزشکی می باشد تهیه کرده و قبل از مصرف به مدت 24 ساعت آن را در دمای یخچالی  (4-0 درجه سانتیگراد ) نگهداری نمایند و در زمان خرد کردن گوشت نیز از دستکش مناسب استفاده شود.

دکتر نژاد سلامی افزود : با توجه به انتقال این بیماری، به منظور پیشگیری و رعایت مسائل بهداشتی در این خصوص، از مصرف گوشت های نیم پز به خصوص جگر خودداری شود.

در پایان این کلاس آموزشی پمفلت و مطالب آموزشی در خصوص این بیماری به منظور اطلاع رسانی و انتقال دانش بهداشتی به اعضاء خانواده و سایرین توزیع گردید .