عنوان : بیمارستان امید لالی موفق به كسب گواهینامه درجه دو اعتبار بخشی شد
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لالی از کسب رتبه درجه دو اعتبار بخشی بیمارستان امید در ارزیابی های کشوری از سوی کارشناسان خبره وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی خبر داد .

سعیدی اظهار داشت : در راستای استاندارد سازی خدمات سلامت ، ملاک های متعددی وجود دارد که یکی از آن روشها ، پیاده کردن و استقرار معیارها و استاندارد های اعتبار بخشی که بالغ بر 250 استاندارد هست و همه ی بیمارستانهای کشور باید بر اساس این معیارها استاندارد سازی شوند و متناسب با تعداد استاندارد های اعتبار بخشی رتبه بندی می شوند و گواهینامه دریافت می کنند .

وی یادآور شد : بیمارستان امید از زمانیکه در جرگه بیمارستان ها قرار گرفت اعتبار بخشی درجه 3 را داشته که از ابتدای سال 95 همت همه همکاران بر این تعلق گرفت که جدیت بسیار در این راستا داشته باشند و خدمات خود را به سطحی برسانند که بیمارستان امید از نظر وزارت بهداشت و درمان ارتقاء رتبه داشته باشد .

مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی با اشاره به تلاش ، کوشش و جدیت همه کارکنان اعم ریاست و مدیریت داخلی بیمارستان ، پزشکان ، دارو ساز ، پرستاران ، ماماها ، کارشناسان بهبود کیفیت ، کارشناسان تجهیزات پزشکی ، آمار و مدارک پزشکی ، رادیولوژی ، آزمایشگاه ، بهداشت محیط و حرفه ای ، بحران ، واحد ایمنی و کادر زحمت کش خدمات پشتیبانی و اداری ، پرسنل واحدهای درآمد و پذیرش ، خاطرنشان کرد : این اقدامات سبب شد که بیمارستان امید در سال 95 که توسط ارزیابان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی مورد ارزیابی قرار گرفت ، اعتبار بخشی رتبه درجه دو را کسب کند .

سعیدی افزود : امید است با همت و کوشش مضاعف بتوانیم نه تنها در حفظ کیفیت و کمیت خدمات درمانی خود کوشا باشیم ، بلکه در راستای طی نمودن درجات عالی تر همواره سعی و کوشش نماییم .