عنوان : راه اندازی و تجهیزمحل اسكان موقت مادران باردار در بیمارستان امید لالی
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۹

مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در گفتگو با روابط عمومی از راه اندازی و تجهیز محل اسکان موقت مادران باردار و خدمات رسانی هرچه بهتر به آنها بصورت شبانه روزی در بیمارستان امید لالی خبر داد .

سعیدی با اشاره به اینکه این اقدام در راستای پیشگیری از وقوع اتفاق های احتمالی برای مادران باردار است ، افزود : با توجه به صعب العبور بودن مناطق عشایری و روستایی شهرستان لالی و همچنین در مواقع بروز ناپایداری های جوی  مشکلاتی برای انتقال زنان باردار به مراکز درمانی وجود دارد که با راه اندازی این مکان مشکلات مربوط به این حوزه برطرف خواهد شد .

مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در ادامه با اشاره به اینکه در برنامه طرح تحول نظام سلامت نیز به ارتقای سطح سلامت مادران توجه شده ، اضافه کرد : 7   مرکز بهداشتی درمانی، 2 پایگاه و 25 خانه بهداشت در سطح شهرستان نسبت به مشاوره و مراقبت های درمانی مادران اقدام می کنند .

وی به شرایط مادر در مرکز حمایت و اسکان مادران در معرض خطر مقیم در این مکان اشاره کرد و گفت : مادرانی در این مرکز اسکان داده می شوند که دسترسی جغرافیایی به هر علتی ممکن نبوده و موقع زایمان مادر باشد ( از هفته 38 حاملگی به بعد َ) و در صورت شروع درد زایمان امکان مراجعه بموقع به بیمارستان وجود نداشته باشد و یا به تشخیص ارائه دهنده خدمات در سطح محیطی امکان زایمان برای مادر وجود نداشته و در نهایت مادر نیازمند بستری و خدمات تخصصی باشد .

سعیدی در پایان با اشاره به اینکه مکان یاد شده شامل : یک اتاق ، آشپزخانه و سرویس بهداشتی و ... می باشد که خدمات ارائه شده در آن رایگان است  .