عنوان : افتتاح دو پروژه ی بهداشتی درمانی در شهرستان لالی در هفته ی گرامیداشت دولت
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، در آخرین روز از هفته گرامیداشت دولت واحدهای ال دی ار بلوک زایمان طبیعی بیمارستان امید و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سلطان آباد با حضور مسئولین اجرایی شهرستان و نمایندگانی  از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افتتاح گردید‌.

صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در حاشیه ی این افتتاحیه با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت ۸ بسته ی خدمتی در حوزه ی درمان داشته که یکی از آن ۸ بسته  ترویج زایمان طبیعی می باشد که برای رواج زایمان طبیعی بایستی بستر و امکاناتی فراهم گردد که ساخت بلوک های زایمانی ال دی آر و تبدیل بلوک های  زایمانی سنتی به بلوکهای زایمانی ال دی ار ( واحدهای تک نفره ی زایمان ) یکی از آن بسترهای لازم می باشد .

وی در خصوص مزیت این واحدهای ال دی ار گفت در بلوکهای زایمان سنتی مراحل زایمان که شامل پیش زایمانی ، حین زایمان و پس از زایمان می باشد در اتاق های جداگانه انجام میشد که شرایط سخت برای مادر باردار به لحاظ جابجایی و ارائه ی خدمات بصورت گروهی بود بدنبال داشت  اما در واحدهای ال دی ار تمامی مراحل زایمان در یک اتاق و ضمن حفظ شرایط حریم خصوصی امکان حضور همراه و یا همسر مادر باردار  در هنگام زایمان فراهم هست .

سعیدی این اقدامات را در جهت سهولت زایمان طبیعی دانست و افزود امید است با این کار بر تعداد زایمانهای طبیعی افزوده شود . گفتنی است اعتبار هزینه شده جهت ساخت و تجهیز این سه واحد ال دی آر بلوک زایمان 380 میلیون تومان و در مساحت ۱۵۰ مترمربع می باشد.

در حاشیه ی افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سلطان آباد آقای دکتر ضیغمی معاون فنی مرکز بهداشت استان گفت : یکی از اهداف مهم حوزه ی سلامت توسعه ی واحدهای  ارائه خدمات در مناطق محروم و کمتر برخوردار می باشد ایشان ساخت این مرکز را نیاز مبرم جمعیت ساکن در منطقه دانست و بیان کرد تلاش ما این است که عدالت در سلامت که یکی از اصول مراقبتهای بهداشتی اولیه است و آنهم بردن خدمات به نزدیکترین محل زندگی مردم به منظور دسترسی آسان به خدمات است محقق شود ایشان در پایان از خیر اهدا کننده ی زمین ساخت مرکز قدردانی کرد.