عنوان : جلسه ی توجیهی نیروهای حراست و نگهبانان در شبكه بهداشت و درمان لالی برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، شنبه 11 شهریور ماه سال جاری اولین جلسه توجیهی نیروهای حراست و نگهبانان با حضور مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در این جلسه خدمت رسانی به مراجعین و بیماران و جلب رضایت ارباب رجوع را از اهداف مهم شبکه بهداشت و درمان عنوان کرد و افزود : همه ی همکاران در بخش های مختلف ستاد، مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی و بیمارستان باید تمام تلاش خود را در جهت ارائه خدمات مطلوب به مراجعین بکار گیرند.

در ادامه سعیدی عنوان نمود : کلیه پرسنل حراست به لباس های یک شکل و تمیز، رعایت شئونات، پوشش اسلامی و رعایت ادب و احترام در برخورد با ارباب رجوع، نظارت و کنترل دقیق ورود و خروج وسایل نقلیه و افراد به مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان، حضور نیروهای حراست در مواقع ضروری در صحنه در اسرع وقت و کوتاه ترین زمان ممکن و ممنوعیت استفاده از تلفن همراه در زمان انجام وظیفه از جمله مواردی است که باید رعایت شود.

وی در بخش پایانی سخنان خود گفت : پرسنل حراست بیمارستان در مواقعی که وضعیت بحرانی در بیمارستان پیش می آید از جمله تصادفات و درگیری ها، حضوری فعال و چشمگیر داشته باشند و از بروز اتفاقات که منجر به صدمه به بیمارستان و پرسنل گردند با نهایت دقت و تلاش جلوگیری بعمل آورند.