عنوان : مراسم بزرگداشت روز بهورز در شهرستان لالی برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۶

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، چهارشنبه 16 شهریور ماه سال جاری بمناسبت بزرگداشت روز بهورز طی مراسمی با حضور مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی از بهورزان تقدیر و قدردانی شد.

در ابتدای این مراسم مهندس سعیدی گفت : بهورزان به عنوان رکن اساسی شبکه بهداشت و درمان کشور می باشند، که کنترل مخاطرات سلامت در جامعه روستایی، حذف بسیاری از بیماریها، کاهش مرگ و میرها و افزایش امید به زندگی، مرهون تلاشگران عرصه سلامت از جمله بهورزان این مرز و بوم است.

در ادامه مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی با اشاره به ارتقای وضعیت شاخص های سلامت در جمعیت تحت پوشش، این موضوع را نتیجه تلاش بهورزان دانست و گفت : ارتقاء تمامی شاخصهای بهداشتی وابسته به کار بهورزان است و خدمات ارائه شده توسط بهورزان باعث بالا رفتن شاخصهای بهداشتی و ارتقای سلامت افراد جامعه می شود.

وی شغل بهورزی را شغلی بسیار با اهمیت و حساس دانست و تصریح نمود : با توجه به اینکه بهورزان به محرومترین قشر جامعه خدمت می کنند لذا باید در ارائه خدمات بهداشتی به مردم در مناطق روستایی، وجدان کاری را سرلوحه کار خویش قرار دهند.

شایان ذکر است : در فواصل برنامه برنامه های متنوع و شاد اجراء گردید و در پایان با اهداء لوح تقدیر و شاخه گل از تمامی بهورزان شاغل در شبکه بهداشت تشکر و قدردانی بعمل آمد.

گفتنی است : 12 شهریور، سالروز افتتاح اولین خانه بهداشت و آغاز بکار نظام شبکه بهداشتی درمانی در ایران بعنوان روز ملی بهورز نامگذاری شده است.