عنوان : كارگروه سلامت و امنیت غذایی در فرمانداری لالی برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۶/۲۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، یکشنبه 19 شهریور ماه سال جاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی با حضور گودرز ترکی زاده فرماندار لالی، مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی و اعضای کارگروه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس ترکی زاده گفت : با توجه به نزدیک بودن به فصل بازگشایی مدارس کارشناسان شبکه بهداشت و درمان بر عرضه مواد غذایی بوفه های مدارس کنترل و نظارت دقیق داشته باشند، و با فروش اقلام غذایی غیر بهداشتی و بدون کیفیت در مدارس برخورد جدی شود.

در ادامه مهندس صادق سعیدی عنوان نمود  : با توجه به فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی جدید دانش آموزان،شهرداری آمادگی و اقدام لازم را جهت شستشوی جداول و خیابانهای اطراف مدارس داشته باشند و قبل از بازگشایی مدارس اداره آموزش و پرورش جهت شستشو و تمیز کردن مخازن آب تمام مدارس شهری و روستایی اقدام لازم را انجام دهد، و آمادگی کامل را از نظر نظافت سرویس های بهداشتی داشته باشند، وی در ادامه اذعان داشت :اداره آموزش و پرورش می بایست با بازرسان بهداشت محیط همکاری لازم را بنماید و تمامی متصدیان بوفه های مدارس جهت دریافت کارت تندرستی به مسئولین بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان مراجعه نمایند.

وی با توجه به شکایات مردمی در شهر و روستا خواستار فعال نمودن کمیته اتلاف سگهای ولگرد در شهرستان شد. و در ادامه به ارائه گزارش و آمار موارد حیوان گزیدگی در 4 ماهه نخست در سال 96 در شهر و روستا پرداخت.

در ادامه مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در خصوص ارتقای بسته خدمات گروههای سنی تصریح نمود : بر اساس تصمیم شورای مدیران معاونت بهداشت، تمرکز برنامه جاری بر همه افراد در فاصله سنی 30-70 ساله است که گروه سنی میانسالان 30-59 و گروه سنی سالمندان 60 سال و بالاتر را در بر می گیرد. تقویت خدمات مربوط به ارزیابی دیابت، فشار خون، دیس لیپیدمی، سرطان های شایع زنان، تغذیه، فعالیتهای بدنی، سلامت روان از بسته قبلی و اضافه شدن سرطان های کولورکتال و ارزیابی خطر ابتلای به حوادث قلبی عروقی در ده سال آینده محور اصلی تدوین بسته خدمات نوین سلامت در دوره میانسالی و سالمندی است.

درادامه جلسه با توجه به آغاز پیک دوم بیماری های روده ای گزارشی از وضعیت بهداشتی آب شهری و روستایی شهرستان ارائه شد.

در پایان این جلسه مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در خصوص اصلاح نقاط حادثه خیز برای کودکان در مناطق مختلف شهرستان از جمله پارکها، رودخانه ها، خروجی فاضلابروهای سطح شهر، کانال های بزرگ دفع فاضلاب روباز هشدار جدی داد و جهت رفع این مناطق حادثه تاکید نمود.