عنوان : در جهت دسترسی عادلانه به خدمات سلامت ، استفاده از كلینیك‌های سیار دندانپزشكی در مناطق و روستاهای محروم شهرستان لالی آغاز شد
 ۱۳۹۶/۰۶/۲۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، در راستای دسترسی عادلانه به خدمات سلامت ، مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی از آغاز بکار کلینیک های سیار دندانپزشکی در مناطق و روستاهای محروم شهرستان لالی خبر داد .

در ادامه مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی گفت : یکی از خدمات بهداشتی درمانی که به دلیل عدم توجه کافی در مناطق محروم  توسعه کمتری یافته است، خدمات دندان پزشکی است. از این رو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور پاسخگویی به نیاز مردم به خدمات دندانپزشکی و در راستای اجرای هر چه بهتر طرح تحول سلامت دهان و دندان و دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی، برای اولین بار در تاریخ نظام سلامت کشور، اقدام به تهیه و توزیع کلینیک‌های سیار دندانپزشکی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کرد.

وی افزود: هدف از تهیه و توزیع این  کلینیک‌ها را کمک به ارتقای شاخص‌ها و سیمای سلامت دهان و دندان با توجه ویژه به مناطق محروم، افزایش دسترسی اقشار آسیب پذیر  بویژه کودکان زیر ۱۴ سال مادران باردار و مادران شیرده  و محرومین به خدمات رایگان  سلامت دهان، ارتقای فرهنگ کار جهادی و داوطلبانه در حوزه دندانپزشکی و جلب حمایت خیرین در حوزه سلامت دهان و دندان عنوان کرد .

سعیدی در خصوص کلینیک‌های سیار دندانپزشکی گفت: تعداد ۳ دستگاه کلینیک سیار دندانپزشکی به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اختصاص داده شد که با عنایت ریاست محترم دانشگاه ، معاون محترم اجتماعی دانشگاه ، معاون محترم بهداشت دانشگاه و مدیر گروه محترم  دهان و دندان معاونت بهداشت  دانشگاه  یکی از این سه کلینیک سیار دندانپزشکی در اختیار شبکه بهداشت و درمان شهرستان لالی قرار گرفت که در ۲۰ شهریور ۹۶ اولین ارائه خدمت بوسیله ی  این کلینیک های سیار  توسط همکاران دندانپزشک  در روستاهای محروم شهرستان  با ارائه خدمات رایگان فیشورسیلانت، فلورایدتراپی، ترمیم، پالپوتومی، جرم گیری، خارج کردن دندان‌های عفونی و درمان پالپ زنده برای ۴۰ نفر  صورت گرفت .