عنوان : دیدار مدیر و كاركنان شبكه بهداشت و درمان با امام جمعه جدید شهرستان لالی
 ۱۳۹۶/۰۶/۲۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی و جمعی از کارکنان با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا سید احمدی  امام جمعه جدید شهرستان لالی دیدار و گفتگو کردند .

در ابتدای این دیدار مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی ضمن تبریک انتصاب شایسته حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا سید احمدی به امامت جمعه این شهر ، در ادامه با ارائه گزارشی از عملکرد شبکه بهداشت و درمان این شهرستان پرداخت  و نقاط قوت و ضعف این حوزه را بازگو نمود .

سعیدی تصریح نمود : وظیفه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، تامین ، حفظ و ارتقاء سطح سلامت شهروندان است ، اما وزارت بهداشت بتنهایی نمی تواند پاسخگو همه مطالبات ، مشکلات و چالش های حوزه سلامت باشد ، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، تنها تولیت 20 یا 30 درصد از حوزه سلامت بر عهده دارد و 70 درصد آن  عملا " به وزارت خانه هایی غیر از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی است و همکاری سایر دستگاههای اجرایی و همچنین مشارکت خیرین را  می طلبد .

وی حفظ و ارتقاء سلامت را وظیفه ی همگانی دانست و اظهار داشت : با توجه به اینکه مسئله بهداشت و سلامت مستلزم آموزش و اطلاع رسانی به عموم جامعه است ، استفاده از ظرفیتهای ائمه جمعه و روحانیت در شهرستان ، در رسیدن به این اهداف بسیار مفید است .

در ادامه مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی  طرح تحول نظام سلامت را اقدامی ارزشمند و افتخار آمیز دانست و گفت : بعد از سیاستهای کلی نظام سلامت مقام معظم رهبری ، وزارت بهداشت این کار بسیار ارزشمند را آغاز نموده که با اجرای این طرح رضایتمندی مردم در حوزه سلامت افزایش می یابد .

در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا سید احمدی رسیدگی به مشکلات مردم از هر چیزی مهم تر دانست و عنوان نمود : تریبون نماز جمعه همواره در کنار مسئولین برای خدمت به مردم قرار دارد .

در پایان امام جمعه شهرستان لالی ضمن تقدیر از فعالیتهای مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی ، آمادگی خود را جهت هرگونه همکاری در زمینه اطلاع رسانی جمعی و ارتقای کیفیت خدمات رسانی به مردم منطقه اعلام داشت .