عنوان : صادق سعیدی : كودكان و نوجوانان بسیاری از اندیشه ها و نگرش های خود را حتی در مورد انتخاب غذا ، از والدین خود فرا می گیرند
 ۱۳۹۶/۱۰/۲۳

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم در بین دانش آموزان و خانواده ها جشنواره غذای سالم در مدرسه ابتدایی پسرانه دهخدا برگزار شد . در این جشنواره دانش آموزان با کمک اولیاء غذاهای محلی ، سنتی و غذاهای غیر از فست فود تهیه کردند . مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در این خصوص اظهار داشت : از آنجایی که دانش آموزان بیشترین ساعات مفید روز را در محیط مدرسه می گذرانند ، بی گمان تغذیه مناسب در مدرسه از لحاظ بهبود کیفیت رشد جسمی کودک و نوجوان بسیار تاثیر گذار است . موضوع فقط این نیست که دانش آموز چیزی بخورد ، اینکه چه بخورد اهمیت دارد . برخی از مواد غذایی با کالری بالا و قند زیادی که دارند به سلامت جسم کودکان آسیب زده و حتی دندان ها را در معرض پوسیدگی های زود هنگام قرار می دهند . مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در پایان تصریح نمود : کودکان و نوجوانان بسیاری از اندیشه ها و نگرش های خود را حتی در مورد انتخاب غذا ، از والدین خود فرا می گیرند . چنانچه در خانه غذاهای سالمی بخوردید ، فرزندان شما نیز اهمیت خوردن غذاهای سالم را درک کرده و به احتمال زیاد در مدرسه انتخاب غذایی سالمی دارند ، طعم غذا بطور وسیعی از طریق یادگیری و عادت ایجاد شده است .