عنوان : اعزام تیم سلامت مركز خدمات جامع سلامت روستایی جاستون شه بخش حتی شهرستان لالی به مناطق سیاری و صعب العبور
 ۱۳۹۶/۱۱/۲۴

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لالی ، دوشنبه 23 بهمن ماه سال جاری تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی جاستون شه از مناطق سیاری و صعب العبور دارنورک ، دره باریک و بارگه سبزه بازدید کردند . مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در همین راستا در گفتگو با روابط عمومی عنوان نمود : به منظور خدمات رسانی به مناطق عشایری دارنورک ، دره باریک و بارگه سبزه ، تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی جاستون شه متشکل از پزشک ، ماما ، بهورز و دارویار به این مناطق اعزام و به ویزیت رایگان بیماران پرداختند . مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در ادامه تصریح نمود : این تیم به منظور بررسی و ارزیابی بهتر بیماری ها و ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی در مناطق عشایری و ارائه خدمات متنوع بهداشتی و درمانی رایگان به همراه ویزیت و دارو انجام می پذیرد . وی خاطر نشان کرد : در این اعزام علاوه بر موارد یاد شده ، بحث کنترل و ارزیابی وضعیت بیماران دارای فشار خون بالا ، دیابتی ، زنان باردار ، بررسی و آموزشهای لازم در زمینه های مختلف بهداشتی به عشایر انجام می شود . سعیدی در پایان اظهار داشت : حوزه سلامت و بهداشت شهرستان لالی ارائه خدمات به بیماران و تامین سلامت و بهداشت عمومی را در دورافتاده ترین نقاط شهرستان پیگیری و آن را بعنوان یک وظیفه اصلی برای خود بر می شمارد .