رو عنوان : معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت لالی :
عنوان : اجرای طرح جمع آوری مواد غذایی غیر مجاز در لالی در راستای ارتقاء سطح سلامت شهروندان
زير عنوان : رئیس مرکز بهداشت شهرستان لالی : شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می توانند با شماره 190 برای پیگیری شکایات در سامانه مدیریت ارتباط مردمی تماس بگیرند .
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۶

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی، طرح جمع آوری مواد غذایی غیر مجاز ( فاقد مشخصات ) و تاریخ مصرف گذشته توسط کارشناسان بهداشت محیط با هدف حفظ و ارتقاء سطح سلامت شهروندان، در شهرستان در حال اجراست . مهندس فریدون فرهادی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت لالی در خصوص این موضوع اظهار داشت : حفظ ایمنی غذایی مردم و ارتقای بهداشت عمومی جامعه از اهداف اجرای طرح کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خواهد بود که از اول دی ماه آغاز شده است . فرهادی با اشاره به ضرورت ارتقاء سلامت غذایی در جامعه عنوان نمود: با توجه به موضوع ارتقاء سلامت غذایی شهروندان که از اولویت های مهم و رسالت های اساسی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لالی است ، این تکلیف همواره در دستور کار و سرلوحه بازرسان بهداشت محیط شهرستان قرار داشته و با جدیت پیگیری می شود . وی ادامه داد : بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت همواره از مراکز عرضه مواد غذایی بازدید کرده و در صورت مشاهده مواد غذایی و خوراکی تاریخ مصرف گذشته و یا غیر مجاز، ضمن آموزش به متصدیان، برابر قانون اقلام را صورت‌جلسه و توقیف کرده و متخلفان را به مراجع قضایی معرفی می‌کنند. رئیس مرکز بهداشت در پایان تصریح نمود: شهروندان می بایست شبکه بهداشت و درمان را در امر سلامت جامعه یاری کنند ، لذا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می توانند با شماره 190 برای پیگیری شکایات در سامانه مدیریت ارتباط مردمی تماس بگیرند .