عنوان : اعزام دو مصدوم سوختگی با بالگرد اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشكی اهواز
زير عنوان : مسئول فوریتهای پزشکی ۱۱۵ شهرستان لالی از اعزام دو مصدوم بر اثر سوختگی به بیمارستان طالقانی اهواز خبر داد
 ۱۳۹۸/۰۵/۱۷

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لالی ، چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه سال جاری طی تماس تلفنی از روستای دره بوری شهرستان لالی با اورژانس ۱۱۵ ، از سوختگی ۲ نفر بر اثر نشت کپسول گاز خبر داده شد که بلافاصله نیروهای فوریتهای پزشکی شهرستان به محل وقوع حادثه اعزام و مصدومین را به بیمارستان امید لالی انتقال دادند . مرتضی کرمی مسئول فوریتهای پزشکی ۱۱۵ شهرستان لالی در گفتگو با روابط عمومی گفت : پس از انجام مراحل درمانی اولیه در این بیمارستان با توجه به شدت سوختگی یکی از مصدومین ، با تشخیص کادر درمانی برای دریافت خدمات تخصصی و همچنین پرهیز از جابه جایی و تکان های جاده ای حین انتقال زمینی و تسریع در زمان انتقال ، بلافاصله اقدامات و هماهنگی های لازم جهت اعزام هوایی مصدومین به مرکز خدمات درمانی تخصصی تر در دستور کار قرار گرفت . وی ادامه داد : پس از هماهنگی های لازم بالگرد اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به شهرستان لالی اعزام و مصدومین به بیمارستان سوانح و سوختگی طالقانی اهواز انتقال داده شدند . گفتنی است : در حال حاضر مصدومین در بیمارستان مذکور تحت درمان می باشند .