عنوان : كلاس آموزشی بمناسبت هفته شیر مادر در مراكز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان لالی برگزار شد
زير عنوان : مامای تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی تراز : شیر مادر بعنوان برترین تغذیه برای نوزاد تا پایان دو سالگی می باشد
 ۱۳۹۸/۰۵/۱۸

سحر جهانگیری کارشناس سلامت مادران به مناسبت هفته شیر مادر در گفتگو با روابط عمومی اظهار داشت : بمناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر ( 10 لغایت 16 مرداد ماه ) با شعار " توانمند سازی والدین برای ترویج تغذیه با شیر مادر " کلاس آموزشی برای مادران باردار و مادران شیرده دارای کودک زیر دو سال و همچنین پدران بعنوان اولین حامیان در تغذیه انحصاری با شیر مادر و آموزش نحوه شیردهی صحیح بصورت ویژه برای مادران باردار در مرکز خدمات جامع سلامت روستایی تراز ، دره بوری ، جاستون شه ، سلطان آباد ، ططر و مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شماره دو و شهری شماره یک برگزار شد . در ادامه فرنوش جهانگیری مامای تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی تراز عنوان نمود : شیر مادر بعنوان برترین تغذیه برای نوزاد تا پایان دو سالگی می باشد و از جمله فواید شیر مادر ، کاهش ابتلا به بیماریهای روده ای، آسم ، آلرژی ، افزایش ضریب هوشی کودکان ، رشد فکها و استحکام دندانی به سبب مکیدن های موثر ، رشد روانشناختی بهتر ، ارتباط عاطفی بیشتر بین مادر و نوزاد می شود . مامای تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی تراز ادامه داد : شیر مادر در بنیان ، دوام و سلامت کودک نقش موثری دارد و تا پایان یک سالگی غذای اصلی کودک بوده و پس از آن تا 2 سالگی نقش تغذیه کمکی و مکمل برای کودک به حساب می آید . وی در پایان گفت : از فواید تغذیه با شیر مادر برای خود مادر ، کاهش احتمال بارداری مجدد ، کاهش سریعتر وزن ، کاهش استرس های روحی مادر ، کاهش ابتلا به پوکی استخوان و سرطان سینه می باشد .