عنوان : مراسم تجلیل از پزشكان در شهرستان لالی برگزار شد
زير عنوان : سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان لالی : پزشک به عنوان احیاگر و ضامن سلامتی انسان در اسلام یاد شده است
 ۱۳۹۸/۰۶/۰۶

امتیاز :  ۱.۰۰ |  مجموع :  ۱

به مناسبت زادروز پزشک ایرانی حکیم ابوعلی سینا و بزرگداشت روز پزشک ( یکم شهریور ماه ) مراسمی با حضور حیدر کاظمی آرپناهی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان لالی ، دکتر علی عزیزی رئیس بیمارستان امید ، هوشنگ عالی پور مدیر داخلی بیمارستان و جمعی از پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پزشکان شاغل در بیمارستان امید در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان لالی برگزار شد . در ابتدای این مراسم سرپرست شبکه بهداشت و درمان لالی اظهار داشت : خدمتي كه جامعه پزشكی به مردم ارائه مي دهند بسيار مغتنم و ارزشمند است و قطعا مردم قدر اين عزيزان راخواهند داست و بنده از جانب خود وظيفه مي دانم ضمن ارج نهادن به زحمات همه ی همکاران پزشک ، از تلاشها و زحمات شبانه روزی آنها در شهرستان قدرداني نمايم و اين روز را تبريك عرض مي نمايم. کاظمی ادامه داد : خدمات و فعالیتهای یک پزشک چنان والا و عظیم است که از پزشک به عنوان احیاگر و ضامن سلامتی انسان در اسلام یاد شده است. وی با بیان اینکه جامعه پزشکی در ارائه خدمت به مردم باید رضایت خدا را اولویت بدانند، خاطرنشان کرد: جلب رضایت و خشنودی خداوند، رضایت مندی خلق را همراه دارد. در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و شاخه گل از پزشکان تقدیر و تشکر بعمل آمد .