• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۴
  • کد خبر : ۷۹۸۱۱
رئیس مركز بهداشت شهرستان لالی : توجه به بهداشت توسط دانش آموزان ریشه در آموزش‌های خانواده دارد
ویزیت دانش آموزان توسط تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سلطان آباد آرپناه در مناطق عشایری و روستایی شهرستان لالی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لالی ، سه شنبه 14 آبان ماه سال جاری درراستای سنجش دانش آموزان در مناطق عشایری و روستایی تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سلطان آباد آرپناه متشکل از ( پزشک ، پرستار ، اموردارویی و بهورز ) با حضور در مدارس منطقه عشایری سرخبود ، قمر فرج آباد تحت پوشش منطقه سلطان آباد آرپناه ) دانش آموزان را تحت معاینات پزشکی رایگان قرار دادند . فریدون فرهادی رئیس مرکز بهداشت لالی با تاکید بر ویزیت رایگان دانش آموزان در مناطق عشایری و روستایی شهرستان گفت : در این برنامه سعی بر آن است که دانش آموزان تحت معاینات عمومی ، دندانپزشکی ، بینا سنجی ، آموزش مسائل بهداشتی به دانش آموزان و بررسی پدیکلوزیس قرار گیرند . رئیس مرکز بهداشت لالی درپایان گفت : توجه به بهداشت توسط دانش آموزان ریشه در آموزش‌های خانواده دارد و با ورود به مدرسه این آموزش‌ها مورد محک و آزمایش قرار می‌گیرند.ضعف‌ها باید با آموزش‌های همگانی برطرف شوند چرا که نقش اصلی در کیفیت بهداشت مدرسه را دانش آموزان بازی می کنند.